Geen producten gevonden...
Klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen over de producten van La Mesa? Wil je iets weten over de bezorgmethoden of betaalwijzen? Of wil je een product ruilen of terugsturen? Hieronder lees je er meer over.

 

» Contact via telefoon of per mail  
» Betalen via iDeal of overschrijving 
» Bezorgen of afhalen 
» Ruilen en terugsturen 

 

Contact via telefoon of e-mail

Heb je een vraag of opmerking over je bestelling? Zoek je iets speciaals? Of wil je advies over je aankoop? Bel of mail La Mesa.

We zijn telefonisch bereikbaar van 09.30 tot 18.00 uur, via (070) 744 99 10. Mochten we even niet bereikbaar zijn, spreek dan vooral wat in op de voicemail.Of stuur ons een e-mail via het formulier rechts op deze pagina.

 

Betalen via iDeal of overschrijving

Je bestelling betalen, kan bij La Mesa op verschillende manieren. Wanneer je in de webshop een product hebt besteld, klik je op 'Afrekenen'. Dan kom je in de afrekenmodule, waar je zelf de keuze maakt voor een betaalmethode:

 

Betaalmethoden bij La Mesa

Betalen via iDeal.
La Mesa maakt daarvoor overigens gebruik van het systeem van MultiSafePay. Misschien ken je dat wel - er zijn heel veel webwinkels die dat gebruiken. Mocht je nog niet eerder iets via MultiSafePay betaald hebben, dan vraagt het systeem je om je even te registreren. Je gegevens worden alléén gebruikt voor de betaling, en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Voordelen iDeal

» Je betaling wordt direct verwerkt en het product wordt meteen verstuurd.
» Je betaling verloopt via de eigen vertrouwde en betrouwbare omgeving van jouw bank.


Betalen via een overboeking
Je kunt ook betalen via een overboeking op onze bankrekening: 5170280, t.n.v. La Mesa Koken & Tafelen. (Vermeld hierbij alsjeblieft in de omschrijving het artikel dat je wilt kopen. La Mesa verstuurt het pakketje zodra de betaling binnen is.)
 

Bezorgen of afhalen

La Mesa bezorgt je bestelling bij je thuis, maar je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkel aan de Reinkenstraat 30 in Den Haag. Dit bepaal je zelf. Voeg het artikel toe aan je winkelwagentje en klik op 'Ga door naar afrekenen'. Volg nu de stappen. In het bestelproces maak je een keuze voor de bezorgmethode.

 

Thuisbezorgen

Ga je voor het ultieme gemak? Kies er dan voor je bestelling thuis te laten bezorgen.

Doorgaans wordt het pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. Let op: La Mesa brengt per bestelling € 6,75 bezorgkosten in rekening.

 

Hoe werkt de bezorging? En wat gebeurt er als je niet thuis bent?

De bezorger (van TNT) komt doorgaans maximaal 4 keer langs, tussen 12.00 en 18.00 uur. Ben je niet thuis, dan probeert de bezorger het bij een van je buren achter te laten. Lukt ook dat niet, dan stuurt TNT het pakje na de laatste poging naar het dichtstbijzijnde postkantoor of TNT servicepunt. Je vindt dan een briefje in de brievenbus met de details. En kunt het dan afhalen op een moment dat het jou uitkomt.

 

Ruilen en terugsturen

Als je aankoop niet helemaal is wat je ervan verwachtte

Valt je aankoop je toch een beetje tegen? Jammer. Maar dat kan gebeuren, dus doet La Mesa niet moeilijk over het ruilen en terugsturen van artikelen. Neem gewoon even contact met ons op, om aan te kondigen wat je terugstuurt. Dan adviseren we je over hoe je het beste kunt terugsturen. En zorgen we ervoor dat we je geld zo snel mogelijk terugstorten, zodra we de spullen weer binnenhebben. Eventuele verzendkosten zijn echter wel voor jouw rekening. En let er op dat je het goed verpakt (bij voorkeur in de verpakking waarin La Mesa het verstuurde). Als spullen kapot bij ons aankomen, moeten we helaas kosten in rekening brengen.

 

Als er iets kapot is gegaan voor het bij jou binnenkwam

La Mesa pakt breekbare artikelen natuurlijk stevig in, zodat ze goed beschermd zijn tijdens het transport. Maar helaas gebeurt het wel eens dat er iets kapot is bij aankomst. Is dat bij jouw aankoop gebeurt? Wat vervelend. Neem even contact met ons op, dan stemmen we af hoe je de artikelen het beste kunt terugsturen. En zorgen we ervoor dat we je geld zo snel mogelijk terugstorten, zodra we de spullen weer binnenhebben. Eventuele verzendkosten komen uiteraard voor rekening van La Mesa.

 

Contact opnemen om te overleggen over ruilen en terugsturen

We zijn telefonisch bereikbaar van 09.30 tot 18.00 uur, op nummer (070) 744 99 10. Mochten we even niet bereikbaar zijn, spreek dan vooral wat in op de voicemail. 

1 FAQ

Twitter

Facebook