Wauw! Een smaakexplosie, letterlijk en figuurlijk. De Habanero-peper geeft deze aioli een (behoorlijk!) scherpe smaak, de mango zorgt voor een heerlijk zoete ondertoon. Lekker op een boterham, of als saus bij barbecue of hamburger.
Waar traditionele aioli vooral bestaat uit mayonaise en knoflook, geeft Stonewall Kitchen haar aioli een stevige 'kick'. De habanero en rode pepertjes zorgen daar wel voor... Maar de mango maakt het zoet, waardoor het ook heerlijk is als 'sandwich spread'.
Probeer het anders eens als dipping saus voor nachochips. En het is - zo weten wij uit ruime ervaring - een fantastische saus voor bij de barbecue of op een hamburger.
Inhoud: 300 ml
Deze aioli is glutenvrij.
Ingrediënten: Canola Oil, Whole Salted Eggs (Whole Eggs, Salt), Habanero Oil (pure olive oil, and habanero peppers), White Vinegar, Mustard (mustard seed, vinegar, water, turmeric, chili pepper), Corn Syrup, Water, Pure Cane Sugar, Tomato Paste, Tomatoes, Mustard Powder, Brown Sugar, Mango Concentrate, Raisins, Dried Garlic, Red Bell Pepper, Vinegar, Habanero Pepper Puree (habanero peppers, water,citric acid), Diced Onion, Minced Garlic, Salt, Spices, Curry Powder,Natural Flavor and Tocopherols, Red Chili Pepper Flakes